大圣棋牌娱乐_大圣棋牌app官网下载

大圣棋牌娱乐

   850棋牌

   Onze brochures, flyers en catalogus zijn ook online beschikbaar! 

   Bekijk hier

   HENDI: Tools for Chefs!850棋牌

   Chefs en voedingsprofessionals vertrouwen op hun gereedschap. Zonder dat kunnen ze hun werk niet doen en hun creativiteit niet de vrije loop laten. We zijn altijd gericht op het leveren van kwaliteit en indien nodig, snelle service. Voedingsprofessionals kunnen op ons vertrouwen!

   Onze visie…

   大圣棋牌辅助

   Wilt u contact met ons opnemen? 850棋牌

   Kijk hier hoe u dat kunt doen. Wij zitten klaar voor u!

   Meer dan 4000 producten
   Hendi is de leverancier van keukenapparatuur, keukengereedschap, buffetartikelen, serviesgoed, bargereedschap en barbecues voor de horeca. Sinds de start in 1934 is Hendi uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met kantoren en magazijnen in Nederland, Oostenrijk, Polen, Roemenië, het Verenigd Koninkrijk, Griekenland, Italië en Hong Kong.

   De kernactiviteiten van Hendi zijn ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van een breed scala aan horeca-apparatuur en benodigdheden.


   Het assortiment is samengesteld voor de professionele markt en bestaat uit meer dan 4000 artikelen. Of het nu gaat om keukengerei of specialistische producten, Hendi biedt een totaalpakket voor elke situatie.

   Het assortiment omvat onder andere koffiezetapparaten, friteuses, buffetartikelen, elektrische en gasapparaten, kleine keukenapparatuur, keukengereedschap, porselein en bestek.

   Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door hier te klikken.

     baiduxml 大圣棋牌手机版下载v1.0